Spread the love
  • 40
    Shares

targul-mestesugarilor-pe-pietonalul-unitii-foto-video

Circa 50 de meșteri isi expun obiectele confecționate chiar de ei, in aceste zile, pe pietonalul Unirii, in cadrul Targului Mesterilor Populari, manifestare inclusa in Festivalul Cantecului, Jocului si Dansului Popular, ajuns anul acesta la cea de-a 8-a editie.

In afara de expozitia cu vanzare a mesterilor, botosanenii sunt invitați in acest week-end la festivalul coregrafic Vasile Andriescu ce are loc in fiecare zi de vineri pana duminica incepand cu ora 17.00 si festivalul fanfarelor care va avea loc duminica si va debuta cu o parada a fanfarelor la ora 10.00.

VEZI SI:

Cei 5o de mesteri populari sunt din zone ca Neamt, Suceava, Iasi, Mures, Prahova, Harghita si Botosani. Botosanenii care indragesc traditiile populare isi pot cumpara la preturi accesibile obiecte decorative, impletituri din sfoara si nuiele, icoane pe sticla si lemn, covoare, stergare, oua incondeiate, linguri si tot felul de obiecte prelucrate din lemn.

In continuare vă przentăm câteva imagini foto-video de la acest eveniment, mai multe imagini puteţi găsi şi în albumul foto special creat acestui eveniment de pe pagina noastră oficială de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2013/08/targul-mestesugarilor-pe-pietonalul-unitii-foto-video.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2013/08/targul-mestesugarilor-pe-pietonalul-unitii-foto-video-150x150.jpgOvidiuArtisti localiCampanii 4BotosaniDiverseEvenimenteImagini & VideoImagini BotosaniImagini din BotosaniInformatii UtileLocalePromovariVideo BotosaniVideo din BotosaniAlbesti,ansambluri artistice,Botosani,Calarasi,Candesti,Cordareni,Dans,dansuri populare,Dumesti,fanfara,Fantanele,Hudesti,Iasi,Lunca,mesteri,mesteri populari,Mileanca,Mures,muzica populara,Neamt,Pietonalul Unirii,Rachiti,Scheia,Suceava,Suharau,targ,traditii,Vasile Andriescu,Vlasinesti,Vorona
Circa 50 de meșteri isi expun obiectele confecționate chiar de ei, in aceste zile, pe pietonalul Unirii, in cadrul Targului Mesterilor Populari, manifestare inclusa in Festivalul Cantecului, Jocului si Dansului Popular, ajuns anul acesta la cea de-a 8-a editie. In afara de expozitia cu vanzare a mesterilor, botosanenii sunt invitați...