Tabără de dans la Ipotești cu instructori din Bucureşti, Reghin şi Arad

tabara-de-dans-la-ipotesti-cu-instructori-din-bucuresti-si-arad

Şcoala de dans G-Power şi instructorul Andrei Vornicu, Ragazzo, organinează în luna iulie cea mai tare tabără de dans din zona Moldovei.

Vor fi 26 de class-uri in doar 5 zile, asta ar insemna aproape 40 de ore de dans INTENS cu oameni de elita, special alesi pentru voi! Stilurile de dans care se vor preda: Hip Hop, Popping, Breaking, Dancehall, House Dance, Waacking si Vogue.
Fiecare instructor va avea cate 4 class-uri, acestia sunt atent selectati din Arad, Reghin si Bucuresti.

Simona Mereu – Dancehall
Mike David – Breaking, Popping, Hip Hop
Alex Nuţ – Popping, Hip Hop
Irina – Vogue
Waana Neagu – Waacking
Cypher – House Dance
Swagger – Hip Hop

Tinem sa mentionam ca dimineata de la ora 9:00 vor fi si 2 cursuri pentru incepatori, apoi celel de avansati, asa ca va asteptam cu mic cu mare.

Costul acestei tabere este de 350 RON (cazare, masa si acces la toate cursurile). Cei care vor sa ia parte doar la un class, pretul va fi de 25 lei/class. Iar pentru toate 4 class-uri de la un singur instructor 80lei/6ore/4 class-uri. Avansul de 150RON sa se depuna pana pe data de 6.07.2015.

Cei care vin grup din exterior, minim 10 persoane, beneficiaza de o reducere. Mai multe detalii in privat. Locatia va fi la Ipotesti, Botosani. Transportul NU se asigura de catre organizator, acesta doar va poate comunica ora sosirii/plecarii si cele mai ieftine mijloace prin care se poate ajunge aici.

Tabara va incepe la amiaza, in data de 12.07.2015 de la ora 16:00 si se va incheia pe data de 16.07.2015 la ora 20:30.
Se vor oferi medalii si diplome pentru cel mai bun dansator de dancehall, wacking, hip hop si all style.

Mai multe informatii in privat, la Scoala de dans G-Power din Uvertura Mall, etaj 2, sau de la Ragazzo G-Power, nr. de telefon 0740 438 859. Locurile sunt LIMITATE!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.