Sustinem campania: „Fii diferit, nu indiferent!”

„Indiferenţa ta poate ucide visele altuia!” – Aceasta este deviza sub care o mana de tineri de la Trupa Glamour si Trupa Extazy Crew incep aceasta campanie de constientizare.

O scenă … multe emoţii, speranţe, zâmbete,lacrimi. O sală … mereu alţi şi alţi spectatori grăbiţi care din când în când vin şi mai poposesc ca într-o gară si aşteaptă urmatorul tren. Nu ştiu câţi dintre noi au fost şi spectatori şi artişti. Câţi au reuşit să pună în balanţă trăirile din interiorul culiselor şi din afara culiselor?!

Scena dă viaţă unor noi talente unor noi speranţe şi noi vise. Fiecare actor, cântăreţ, dansator într-un cuvânt artist dă tot ce e mai bun din el în acea fracţiune de secundă cand s-a contopit cu scena si totodata a legat o relaţie de interdependenţă cu publicul. Pentru el acea clipă reprezintă o filă scrisă din cartea visurilor şi vrea să transmită trăirile, sentimentele sale şi altora.

Dar tu spectatorule ce faci?!…Cum ştii să apreciezi munca şi vitalitatea altora?!

Aşa că a venit vremea să luăm atitudine; să învăţam să fim spectatori să apreciem fiecare zâmbet, sudoare şi lacrimă pentru că adevărata speranţă o găsesc în noi.

Tu ce preferi: să fii spectator sau un călător de ocazie care la următoarea staţie coboară fără să-i pese de staţia care tocmai a trecut?

Doriti sa sustineri aceasta campanie? Puteti gasi  aici mai multe bannere ce le puteti pune pe blogul vostru.
Gasi si pe facebook un Public Event creat special pentru aceasta manifestare unde puteti sa deveniti membru al acestei campanii.

Facebook Comments

2 thoughts on “Sustinem campania: „Fii diferit, nu indiferent!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.