Surprize la Cine Grand de Moș Nicolae cu invitații și un ursuleț gigant

surprize-cinegrand-mos-nicolae-invitatii-ursulet-gigant

Moș Nicolae vine cu surprize pentru copii la Cine Grand Botoșani. De Sfântul Nicolae, Cine Grand Botoșani pregătește un weekend plin de distracție și creativitate pentru toți copiii.

În zilele de 6 și 7 decembrie, cei mici vor putea petrece câteva ore minunate în compania unor personaje de poveste alături de care vor confecționa ornamente specifice de Moș Nicolae. În același timp, sâmbătă, 6 decembrie va fi extras și câștigătorul ursulețului gigant, pus la bătaie în cadrul tombolei Cine Grand.

Cine Grand Botoșani îi invită pe copiii din oraș și nu numai să petreacă un weekend interactiv în cinema. De Sfântul Nicolae, personaje desprinse din poveștile de Crăciun vor veni la Cine Grand pentru a-i învăța pe cei mici să personalizeze propriile globulețe pentru pomul lor de Crăciun. De asemenea, copiii pot alege să contribuie la decorarea brăduțului Cine Grand, confecționând decorațiuni speciale pentru acesta.

De Moș Nicolae, șase clienți ai Cine Grand vor fi premiați în urma tombolei desfășurate în cinema în perioada 21 noiembrie – 6 decembrie. Premiul cel mare, un ursuleț gigant din pluș, își va găsi, în sfârșit un prieten, iar alți cinci participanți norocoși vor primi invitații duble la film.

La Cine Grand Botoșani, luna cadourilor este dedicată copiilor. Primul multiplex din oraș a pregătit pentru aceștia trei weekend-uri pline de activități distractive: ateliere de creație, jocuri, picturi pe față și distracție alături de Moș Crăciun și ajutoarele sale. Mai multe informații vor fi disponibile pe pagina de Facebook Cine Grand Romania: https://www.facebook.com/CineGrandRO.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.