Summer Fest cu vreme capricioasă. Vezi prognoza meteo pe următoarele zile

summer-fest-vreme-capricioasa-prognoza-meteo-pe-urmatoarele-zile

Astazi s-a dat startul distractiei in cadrul Suumer Fest Botosani 2013, eveniment organizat de Primaria Botosani, cu sprijinul Consiliului Judetean. Din pacate pentru botosaneni se pare ca vremea nu va fi prea prielnica in acest sfarsit de saptamana meteorologii anuntand posibile precipitatii dar si temepraturi destul de scazute pentru aceasta perioada.

VEZI SI:

La noapte (Sanse de precipitatii: 60%):
Cerul va fi variabil in sud-vestul tarii si temporar noros in restul teritoriului. Vor fi averse si trecator descarcari electrice pe arii restranse in Transilvania, Moldova, Dobrogea, Muntenia si la munte si doar cu totul izolat in celelalte regiuni. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile estice si pe crestele montane. Temperaturile minime, in scadere fata de noaptea precedenta, se vor situa intre 10 si 19 grade.

Vineri (Sanse de precipitatii: 50%):
Vremea va fi racoroasa, dimineata si noaptea, in majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare mai ales ziua, cand se vor semnala averse si descarcari electrice local la munte – in special in Carpații Meridionali, Oltenia, in jumatatea de vest a Munteniei, sudul Transilvaniei, pe arii restranse in nordul Moldovei si posibil izolat in restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile sud-vestice si estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 grade in nordul Moldovei si 26 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime intre 6 si 16 grade.

Sambata (Sanse de precipitatii: 10%):
In cea mai mare parte a tarii vremea se va mentine relativ racoroasa, in special dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza si vor fi averse, posibil insotite de descarcari electrice, pe arii restranse in zona de munte si izolat in regiunile sudice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Moldova, Dobrogea si la munte. Temperaturile maxime vor avea valori de la 19 grade in estul Transilvaniei pana la 27 de grade in vestul si sudul Olteniei, iar cele minime se vor situa intre 7 si 17 grade, mai scazute in depresiuni, spre 4 grade.

Duminica (Sanse de precipitatii: 20%):
Desi valorile termice vor marca o crestere fata de ziua precedenta in cea mai mare parte a tarii, acestea se vor mentine usor mai coborate decat cele normale pentru inceputul lunii septembrie, mai ales dimineata si noaptea. In jumatatea nordica a tarii, cerul va fi temporar noros si, mai ales in a doua parte a intervalului, local va ploua si sunt posibile descarcari electrice. In restul teritoriului, cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 28 de grade, iar cele minime se vor situa intre 7 grade in depresiuni si 17 grade pe litoral.

Sursa: N24plus.ro

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.