Suceava Air Show 2015 astăzi la Aeroportul Internațional “Ștefan cel Mare”

suceava-air-show-2015-astazi-la-aeroportul-international-stefan-cel-mare

“Suceava Air Show 2015” aflat la a patra ediție va avea loc sâmbătă, 29 august, între orele 15:00 – 22:00. Ediția din acest an a mitingului aviatic “Suceava Air Show” se va desfășura în zona Centrului Economic Bucovina situat lângă Aeroportul Internațional “Ștefan cel Mare” si va cuprinde evoluții spectaculoase de înaltă acrobație cu avioane și planoare, salturi în tandem cu parașuta, zboruri de agrement, zboruri de prezentare cu aeronave ultra – ușoare și aeromodele.

Invitatul special al acestei ediții este lituanianul Jurgis Kairys, campion mondial în acrobație aeriană o legendă a sporturilor aviatice mondiale.

Alături de acesta vor mai evolua piloții experimentați ai formației Iacării Acrobați, piloții Aeroclubului României Hawks of Romania și Asociației Bucovina Fly Club, precum și pilotul Sandi Oprișor de la Sanaero Helicopter, care va oferi publicului larg elemente de acrobație aeriană executate cu BELL 206 B Jet Ranger III, cel mai popular elicopter cu motor cu reacție din toate timpurile.

Cei care nu dispun de mijloace de transport proprii pot ajunge la Centrul Economic Bucovina cu maxi taxi care efectuează curse la interval de 30 de minute din stația Centru din municipiul Suceava.

Sursa Informatie: RadioIasi.ro

Vineri a avut loc si Bucovina Air Show pe aerodromul din Fratauti tot cu aceeasi invitati speciali. In cele ce urmeaza va prezentam cateva imagini de la evolutiile de vineri de la Fratauti pentru a arata ce ii asteapta pe cei care vor alege sa participe astazi la evenimentul de la Salcea.

Sursa Foto: Facebook

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.