Spread the love
  • 12
    Shares

Cunoscutul tanar de 19 ani care a participat la show-ul „Romanii au talent” difuzat la Pro TV, a revenit acasa – la Vorona.
Prezent in public, dar si incurajand concurentii  pretendenti la Mi-s baiatul de la tara” care se va difuza la Prima TV,  Stefan nu a mai folosit mingea, in schimb a fost admirat si aplaudat de numerosii prieteni si fani care au asteptat sa primeasca un autograf…chiar si pe mana sau au facut poze alaturi de favoritul lor.

In aceasta seara incepand cu ora 19 va fi finala, unde unul dintre participanti va fi ales pentru a ne reprezenta la Bucuresti. In cadrul acesteia vor evolua pe scena cu un mic moment artistic Ansamblul folcloric “Codruletul” al Gr.Sc. “Stefan cel Mare si Sfant” Vorona si Oana Gicoveanu, cursanta in anul al II-lea la Scoala Populara de Arte Botosani, sectia Canto Muzica usoara, dar si eleva in clasa a X-a a liceului mai sus mentionat.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2011/04/florescu1.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2011/04/florescu1-150x150.jpgJohannaArtisti localiConcursuriDiverseOana Maria GicoveanuStefan FlorescuCodruletul,Elena Gheorghe,Mi-s baiatul de la tara,Prima TV,Pro TV,Romanii au talent,Stefan Florescu,Vorona
Cunoscutul tanar de 19 ani care a participat la show-ul 'Romanii au talent' difuzat la Pro TV, a revenit acasa - la Vorona. Prezent in public, dar si incurajand concurentii  pretendenti la 'Mi-s baiatul de la tara' care se va difuza la Prima TV,  Stefan nu a mai folosit mingea,...