STAND UP FEST te anunță că dă drumul înscrierilor la concurs!

stand-up-fest-da-drumul-inscrierilor-la-concurs

Înscrierile pentru STAND UP FEST 2014, concursul național de stand up comedy, au început! Până pe data de 10 septembrie, comedianții din România pot să se înscrie la cea de a doua ediție a concursului de stand up comedy, direct pe site-ul festivalului, www.standupfest.ro.

Aflat la cea de a doua ediție, STAND UP FEST îi invită pe comedianții români la cel mai mare duel al glumelor. Pentru a putea intra în competiție, participanții trebuie să înscrie pe site-ul www.standupfest.ro un material care să îi reprezinte ca artiști: un text, o glumă sau un link video cu una dintre reprezentațiile lor. Concurenții cu cele mai bune glume se vor întrece, apoi, în cadrul festivalului, pentru câștigarea premiului de 1.000 de Euro. Numele celor 20 de standupperi selectați pentru a susține show-uri în cadrul STAND UP FEST 2014 vor fi anunțate pe data de 15 septembrie.

STAND UP FEST este cel mai mare festival de stand up comedy din țara noastră. Juriul care va analiza atât materialele trimise de participanți, cât și prestațiile concurenților este format din Narcisa Sarboiu (manager Club99), Claudiu Teohari (Teo – standupper) și Marius Cisar (director al Centrului Cultural Reduta).

Câștigătorii de anul trecut sunt:

  • Locul I: Raul Gheba (finalist „Românii au talent”)
  • Locul II: George Bonea
  • Locul III: Ady Bobo

STAND UP FEST va avea loc în perioada 26-29 septembrie la Centrul Cultural Reduta din Brașov. STAND UP FEST este un eveniment organizat de Asociația Culturală Fanzin, în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta și Artitude!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.