STAND – UP COMEDY cu actori din ”Las Fierbinti” pe 27 Aprilie la Casa Sindicatelor

stand-up-comedy-actori-las-fierbinti-27-aprilie-casa-sindicatelor

Actorii Adrian Văncică si Mihai Bobonete, cunoscuti telespectatorilor ProTV pentru rolurile savuroase pe care le interpreteaza in cel mai vizionat serial de comedie romanesc, ”Las Fierbinti”, unde intra in pielea simpaticului betiv Celentano, respectiv a lui Bobita, patronul barului din sat, le-au pregatit fanilor din Botosani o surpriza.

Dupa 10 ani de la primul show alaturi de trupa Cafe Deko, lui Mihai Bobonete, prins in varii proiecte de televiziune, i s-a facut dor de prima dragoste, asa ca a decis sa mearga in Botosani. I s-a alaturat si colegul sau de platou din ”Las Fierbinti”, Adrian Vancica, si el familiarizat cu stand-up comedy-ul de mai bine de 5 ani, pentru a realiza un show de zile mari.

„Asteptam iubitorii de stand-up comedy sa vina sa ne vada, este si momentul oportun pentru fanii ”Las Fierbinti” sa ne urmareasca in postura de comedianti. Unii spun despre noi ca suntem buni, noi nu zicem nimic, dar le dam dreptate”, declara Bobonete in stilul caracteristic. „Va garantam buna dispozitie si faptul ca o sa radeti cu gura pana la urechi, o sa va recunoasteti in glumele noastre si o sa ne imprietenim”, continua actorul.

Biletele sunt puse in vanzare la Casa de Cultura a Sindicatelor “Nicolae Iorga” Botosani, etaj II, camera 15. Costul unui bilet este: Categoria I – 40 lei, Categoria II – 35 lei.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.