Spread the love

spetacol-caritabil-vin-colindatori-dati-drumul-la-cer

Fundația Nektarios în parteneriat cu Asociația “Salvează o inimă” are deosebita plăcere să vă invite, Vineri 14 Decembrie 2014 ora 14:00 la Casa Tineretului din Botoșani unde va avea loc spetacolul caritabil “Vin colindători, dați drumul la cer”.

In cadrul evenimentului va avea loc un concert de colinde susținut de Corul Psaltic Studențesc “Sfântul Ioan Cucuzel” din Iași. Concertul de colinde este și prilej de ajutorare a celor care vor să facă lumea un loc mai bun. Fondurile ce se vor strânge din donațiile dvs. vor merge către finanțarea Așezământului Social-Educaționa “Sfântul Efrem cel Nou” din satul Oneaga, comuna Cristeşti, judeţul Botoşani.

Se vor alătura Corul „Sfântul Stelian” al A.T.O.R. Botosani precum și Ansamblul de Datini și Obiceiuri al Parohiei „Sfântul Ilie” din Negreni. Intrarea este liberă!

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2014/12/spetacol-caritabil-vin-colindatori-dati-drumul-la-cer.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2014/12/spetacol-caritabil-vin-colindatori-dati-drumul-la-cer-150x150.jpgOvidiuCampanii 4BotosaniDiverseEvenimenteInformatii UtileLocaleONG-uri din BotosaniPromovariAsociatia Salveaza o Inima,Botosani,caritabil,Casa Tineretului,colindatori,colinde,cor,Cristesti,Fundatia Nektarios,Iasi,Negreni,Oneaga,spectacol,studenti
Fundația Nektarios în parteneriat cu Asociația “Salvează o inimă” are deosebita plăcere să vă invite, Vineri 14 Decembrie 2014 ora 14:00 la Casa Tineretului din Botoșani unde va avea loc spetacolul caritabil “Vin colindători, dați drumul la cer”. In cadrul evenimentului va avea loc un concert de colinde susținut de...