Spectacol de teatru “Străini în noapte” la Botoșani cu Florin Piersic și Medeea Marinescu

spectacol-teatru-straini-in-noapte-botosani-florin-piersic-medeea-marinescu

Cunoscuţii actori Florin Piersic şi Medeea Marinescu revin din nou la Botosani, cu piesa “Străini în noapte”, miercuri, 06 mai 2015, ora 19.

Regizată de marele maestru Radu Beligan, reprezentaţia este o comedie romantică cu nenumărate răsturnări de situaţie, minciună, seducţie şi o poveste a timpului care nu se schimbă niciodată. Aici, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat care, după o noapte petrecută în bar, este adus acasă de către Julietta, interpretată de Medeea Marinescu, o femeie în floarea vârstei şi chipeşă. Julietta ştie foarte bine cine este Pierre, dar nu îi dezvăluie bărbatului, urmărind un scop precis şi dorind să îşi recapete măcar o parte din viaţa pierdută.

Cei care vor să le cunoască povestea sau să îi revadă în “Străini în noapte” pe cei doi actori işi pot achiziţiona bilete de la Casa de Cultură a Sindicatelor Botosani, în fiecare zi, între orele 09-17, de la etajul II, camera 15 (intrare B). Preţul unui bilet este 50 de lei, randurile A – N şi, respectiv, 30 de lei, randurile O – S.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.