Spectacol caritabil „Suflet pentru suflet” (FOTO)

spectacol-caritabil-suflet-pentru-suflet-foto

Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism (A.P.C.A.) din judetul Botosani, in parteneriat cu DGASPC Botosani – Centrul de Asistență Specializată pentru Copilul cu Tulburări din Spectrul Autist (TSA), a organizat joi o seara caritabila la Hotel Rapsodia (sala Mihai Eminescu).

Evenimentul s-a desfasurat in cea mai mare parte sub forma unui spectacol umanitar, scopul fiind strangerea de fonduri pentru recuperarea copiilor cu autism.

Oameni de afaceri, sefi de institutii, politicieni dar si oameni simpli au participat la acest eveniment caritabil, fiecare cumparand o invitaţie cu valoare de 100 lei, bani ce a reprezentat o donatie in contul Asociatiei pentru tratamente si cooptarii de specialisti pentru copiii cu autism din judetul Botosani.

Pe scena au evoluat artisti ca Rapsozii Botosanilor, Ansamblul Folcloric Margineanca, Mirel Manea Orchestra, Clubul Modas, Corul Nektarios, Silviu Murariu, Viviana Sposub si trupa Live Loud.

În continuare va prezentam câteva imagini foto-video de la acest eveniment, mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

Mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment (2014-12-04 SEARĂ CARITABILĂ ”SUFLET PENTRU SUFLET”) de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.