Spectacol caritabil pentru Nicu Pavil în aceasta seară în Centrul Vechi

spectacol-caritabil-nicu-pavil-aceasta-seara-centrul-vechi

Tineretul Social-Democrat din municipiul Botosani organizeaza astazi de la ora 17:00 un spectacol de Halloween, care se va desfasura in Centrul Vechi al orasului. Drama pe care o traverseaza Nicu Pavil, botosaneanul de 20 de ani depistat cu o tumora intre nervul auditiv si cel al creierului mic, a impresionat mai multi tineri si artisti locali si astfel s-a decis sa se faca un spectacolul caritabil pentru acesta, pentru a da astfel o mana de ajutor.

„Aşteptam toţi botosanenii, persoane publice sau oameni obisnuiti, sa ni se alature in organizarea acestei seri. Botosanenii au dovedit in atatea randuri ca sunt oameni cu suflet mare si sunt convinsa ca o vor arata si de data aceasta”, a declarat pentru Botosanenaul.ro Andreea Buiuc, vicepreşedinte municipal TSD Botosani, coordonatorul si gazda acestui spectacol.

Cei prezenti vor avea o seara plina de surprize pregătite de organizatorii acestui spectacol caritabil, cu multe concursuri cum ar fi:  “Cea mai inspirată costumaţie”, “Cel mai furios dovleac”, “Cea mai înfricoşătoare poveste”. Tot in aceasta seara vor fi prezente si fetele de la MissTV care vor fi imbracate in printese. Lor li se vor alatura si doi interpreti de la Cheia Sol: Costinel Balan si Miruna Buza.

Nicu Pavil are nevoie cat mai urgent de o interventie medicala in strainatate. Costurile acesteia, 30.000 de euro, trec insa peste posibilitatile financiare ale familiei sale si de aceea are nevoie de ajutor.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.