Spread the love

© Ovidiu Porohniuc 2014 - https://www.facebook.com/OvidiuPorohniucPhotography

Asociatia H.A.P.P.Y. a organizat duminică, 21 decembrie, incepand cu ora 16:00 un spectacolul caritabil ”Dăruiește lumină unui copil orb”. Acest eveniment a fost organizat cu scopul de a strânge fondurile necesare unei operații de care un ingeraș de 1 an are nevoie pentru a putea vedea.

Pe scena au urcat rand pe rand Gelu Graur, Viky Stanciu, Corul ”Sf. Ioan Iacob Hozevitul”, Andreea Balan, Drama Club – coord. Mihaela Nistor, Daniel Nechifor, Madalina Niculina Petrișor, Asociația Culturală ”Vis de artist”, Măriuca Nicolau, Atelierul de Teatru – coord. Lenuș Teodora, Grupul ”Cheia Sol” Botoșani – coord. Oana Pușcașu, Vasile Nedea, Georgiana Cadinoiu. În deschiderea concertului lui Gelu Graur a urcat pe scenă Vasile Nedea, un copil foarte talentat dintr-un centru de plasament.

În continuare va prezentam câteva imagini foto-video de la acest eveniment, mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

Mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment (2014-12-21 SPECTACOL CARITABIL ASOCIATIA HAPPY) de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2014/12/spectacol-caritabil-copil-orb-gelu-graur-drama-club-atelierul-de-teatru-foto-video.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2014/12/spectacol-caritabil-copil-orb-gelu-graur-drama-club-atelierul-de-teatru-foto-video-150x150.jpgOvidiuArtisti localiAtelierul de TeatruCampanii 4BotosaniConcerteDiverseEvenimenteGelu GraurInformatii UtileLocaleONG-uri din BotosaniPromovariAndreea Balan,Asociația "Cheia Sol",Asociatia Happy,Atelierul de Teatru,caritabil,Drama Club,Gelu Graur,Georgiana Cadinoiu,Grand Irish Pub,Mariuca Nicolau,Mos Craciun,umanitar,Vasile Nedea,Viky
Asociatia H.A.P.P.Y. a organizat duminică, 21 decembrie, incepand cu ora 16:00 un spectacolul caritabil ”Dăruiește lumină unui copil orb”. Acest eveniment a fost organizat cu scopul de a strânge fondurile necesare unei operații de care un ingeraș de 1 an are nevoie pentru a putea vedea. Pe scena au urcat...