Sesiunea de informare „Promovarea spiritului antreprenorial, prin dezvoltarea incubatoarelor de afaceri din Regiunea Nord-Est”

logo adr nord est

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est va invita vineri, 21 aprilie 2017, la sesiunea de informare intitulata “Promovarea spiritului antreprenorial, prin dezvoltarea incubatoarelor de afaceri din Regiunea Nord – Est”. Evenimentul va avea loc la Iasi, incepand cu ora 11:00, in Sala Vega din cadrul Complexului Hotelier Unirea.

Incubatoarele de afaceri functionale sunt un semn de sanatate a sistemului antreprenorial. Incurajarea si sustinerea antreprenorilor a devenit o componenta esentiala a dezvoltarii economice in orase si tari din intreaga lume, indiferent de nivelul de dezvoltare al acestora.

Pornind de la aceste premise, s-a conturat Prioritatea de investitii 2.1 B din POR 2014-2020: ”Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Solicitantii eligibili in cadrul acestui apel de proiecte sunt: entitatile individuale care au calitatea de fondator al incubatorului de afaceri (UAT, institutia sau consortiul de institutii de invatamant superior acreditate, institutele, centrele si statiunile de cercetare-dezvoltare, camerele de comert sau persoana juridica de drept privat care infiinteaza un incubator de afaceri) sau parteneriatele dintre acesti fondatori asocierile in participatie intre un fondator UAT si alte entitati juridice de drept privat (ONG-uri, patronate sau sindicate)

Evenimentul va constitui ocazia de afla conditiile de finantare pentru incubatoarele de afaceri prin POR 2014-2020 si va include o sesiune interactiva in cadrul careia vor fi dezbatute posibile solutii pentru imbunatatirea capacitatii regionale de a contribui la educarea si formarea abilitatilor antreprenoriale.

Accesul la evenimente este liber, in limita locurilor disponibile si in conditiile inscrierii prin formularul de participare, pana la data de 20 aprilie 2017, ora 12:00.
Formular de participare
Agenda sesiune de informare 21.04.2017

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.