Sesiune de training: Suntem diferiţi. Suntem egali?

Prejudecăţile şi stereotipurile cultivate în societatea românească ne discriminează și îngrădesc drepturile fiecăruia dintre noi. Asociația React are plăcerea de a vă invita la o sesiune gratuită de training privind metodele de combatere a discriminării pe motive de gen, etnie sau de vârstă.

Pe 28 aprilie, începând cu ora 10:00, specialiștii în egalitate de șanse din cadrul Asociației React, alături de Mihaela Vechiu (trainer şi consilier în orientarea carierei), vor susţine pentru dvs. o sesiune teoretică şi un atelier interactiv privind combaterea stereotipurilor ce duc la discriminare în România. Sesiunea are loc la Hotelul Premier (Str. Pacea 45A – E58, Botoşani, România).

Agenda evenimentului poate fi consultată la acest link.

Participarea este gratuită şi se acceptă prezenţa mai multor persoane de la aceeaşi organizaţie, în limita locurilor disponibile. Toate persoanele prezente la eveniment vor primi diplomă de participare.

Trebuie confirmat participarea la e-mail lucia.ionescu@asociatiareact.ro sau 0732.714.897, până la data de 27 aprilie 2015, inclusiv. Intrarea la eveniment se va face pe bază de buletin/ carte de identitate.

Transportul participanţilor care nu au domiciliul în orasul Botoşani, ci în împrejurimi, poate fi decontat ulterior evenimentului. În cazul în care doriţi decontarea transportului este obligatoriu să anunţaţi acest lucru când confirmaţi participarea la eveniment.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.