Spread the love
  • 10
    Shares

Senatorul Costel Şoptică, președintele PNL Botoșani, și-a transmis punctul de vedere cu privire la modificările legislative recent votate de social-democrați și la situația alegerilor din Chișinău. Acesta și-a rezumat opinia scurt, dar tranșant: „Democrația, făcută praf și pulbere de PSD!”.

Asistăm în aceste zile la o acaparare totală a ceea ce înseamnă justiția și legile țării. Prin parlamentarii săi, PSD a reușit să învingă statul de drept, creându-și privilegii și satisfăcând doleanțele liderului suprem, dl Liviu Dragnea.
Este regretabil că PSD a ajuns să-și bată joc de votul românilor, să-i păcălească afișând în 2016 un program de guvernare care nu a fost vreodată pus în practică, ci a deservit ca paravan intereselor lor ascunse”, consideră Şoptică.

Totodată, la o zi de la călcarea în picioare a legilor justiției, asistăm la o decizie absolut incredibilă în Moldova, și anume invalidarea alegerilor pentru funcția de primar al Chișinăului, în cadrul cărora candidatul pro-european Andrei Năstase câștigase.

Ceea ce se întâmplă deopotrivă în România și în Republica Moldova indică faptul că social- democrații/ socialiștii nu au mai au nicio limită!”, a mai transmis acesta.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2018/06/senator-Costel-Soptica.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2018/06/senator-Costel-Soptica-150x150.jpgRoxana AiacoboaeiComunicate de presaLocalePoliticăalegeri Chișinău,Costel Şoptică,modificari legislative,politica,punct de vedere,vot PSD
Senatorul Costel Şoptică, președintele PNL Botoșani, și-a transmis punctul de vedere cu privire la modificările legislative recent votate de social-democrați și la situația alegerilor din Chișinău. Acesta și-a rezumat opinia scurt, dar tranșant: 'Democrația, făcută praf și pulbere de PSD!'. 'Asistăm în aceste zile la o acaparare totală a ceea...