Seminar organziat de AJOFM despre egalitatea de şanse între femei şi barbati pe piața muncii

ajofm-angajatorii-obligativitatea-a-instiinta-30-de-zile-inainte-de-concediere

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani organizeaza marti Seminarul cu tema “Egalitatea de şanse şi de tratament între femei şi barbati pe piata muncii”.

Avand in vedere preocuparea permanenta a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani , de a-si adapta, dezvolta si promova continuu serviciile oferite persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si angajatorilor in sensul facilitarii accesului acestora pe piata fortei de munca,  Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani organizeaza  marti , 10 decembrie  2013 incepand cu ora 11,00 Seminar cu tema ”Egalitatea de şanse şi de tratament între femei şi barbati pe piata muncii” .

Cu acest prilej sunt asteptati la sediul AJOFM  Botosani din str. Colonel  Tomoroveanu nr.2, et.III –  angajatori, persoane aflate in cautarea unui loc de munca, persoane care au un loc de munca si doresc schimbarea acestuia,  pentru a afla informatii utile despre egalitatea de şanse şi de tratament între femei şi bărbaţi care reprezinta   un principiu fundamental al drepturilor omului, transpus atât la nivel legislativ cât şi la nivelul politicilor publice.

Data de 10 Decembrie 2013 este
  zi aniversara pentru Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca si a structurilor sale teritoriale deoarece se implinesc 15 ani  de activitate  pe piata fortei de munca din Romania .

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.