Seară românească cu „trei dintr-un folk” vineri la Taverna Bella Napoli

seara-romaneasca-trei-dintr-un-folk-vineri-la-taverna-bella-napoli

Vineri, 26 iunie, de la ora 20:00, la Taverna Bella Napoli, va avea loc evenimentul ”Trei dintr-un folk”, un recital extraordinar, susținut de Ghita Danciu, Valentin Moldovan (Trupa Orizont `77) si botosaneanca Stefania Iacob.

Membrii trupei Orizont `77, Ghita Danciu si Valentin Moldovan precum si botosaneanca Stefania Iacob îi vor delecta pe botoșănenii prezenți vineri seara cu piese celebre cum ar fi: Rau ma dor ochii ma dor (Balada fulgerata de vant), O iubire mortala, De dorul ochilor caprui, O sa stam cuminti,La revedere.

In cadrul aceluiasi eveniment botosaneanca Stefania Iacob va fi acompaniata la pian de domnul Constantin Panaite, un maestru al pianului si un artist extraordinar.

Prin acest eveniment artistii ce vor urca pe scena doresc sa sarbatoreasca ziua drapelului dar in acelasi timp isi vor exprima dragostea pentru tara prin melodiile patriotice si prin muzica imbinata cu poezia romaneasca. Tot in cadrul acestui eveniment va fi prezent si poetul Sorin Poclitaru, presedintele asociatiei fair play, asociatie care a sprijinit in organizarea evenimentului si in dezvoltarea profesionala a tinerei artiste botosanene Stefania Iacob. Toti cei ce vor fi prezenti sunt rugati sa poarte ie, drapel in piept sau un element vestimentar specific romanesc.

Doritorii vor putea gasi bilete pentru acest spectacol de la intrare sau direct de pe facebook de la Stefania Iacob.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.