Din această seară se întrerupe timp de două zile apa potabilă și apa caldă

fara-apa-la-robinete-pentru-botosanenii-municipiu-judet

SC Nova Apaserv SA Botoșani anunță oprirea generală a sistemului de alimentare cu apă Bucecea – Dorohoi – Botoșani – Flămânzi, în perioada 15-17 noiembrie 2013, în vederea efectuării lucrărilor planificate de revizie generală și reparații capitale necesare – scoatere din funcţiune a unor conducte cu grad mare de uzură.

Urmare necesității acestei acțiuni, se vor efectua manevrele de oprire în seara zilei de vineri 15 noiembrie începând cu ora 2200, iar manevrele de repunere în funcțiune a sistemului vor începe în noaptea zilei de sâmbătă 16 noiembrie.

Tot din cauza întreruperii furnizării apei reci, anunțate de Nova Apa Serv, botoșănenii nu vor beneficia nici de apă caldă. Modern Calor își anunță clienții că, începând de vineri seara, de la ora 22.00, până luni dimineață, va fi în imposibilitatea de a furniza apă caldă menajeră. Din aceleași aceleași motive este posibil ca în anumite cartiere să apară disfuncționalități și în ceea ce privește asigurarea confortului termic.

Societatea Modern Calor depune toate eforturile pentru a reduce la minim acest risc, inclusiv prin asigurarea unor stocuri de apă care să compenseze pierderile accidentale sau sustragerile de apă din rețelele de distribuție.

Lipsa apei va afecta localitățile alimentate din sistemul de alimentare Siret, respectiv municipiile Botoşani şi Dorohoi, oraşele Bucecea, Flămânzi, precum și comunele Băluşeni, Brăeşti, Broscăuţi, Copălău, Cristeşti, Curteşti, Leorda, Mihai Eminescu, Răchiţi, Stăuceni, Unţeni, Văculeşti, Vlădeni.

„Având în vedere că umplerea și reechilibrarea sistemului sunt operațiuni ce trebuie să se facă lent și treptat pentru evitarea producerii unor eventuale avarii, și corelat cu configurația terenului în zonele de distribuție, informăm consumatorii că reluarea furnizării apei va fi resimțită diferențiat de către aceștia, întregul sistem intrând în parametrii normali de funcționare abia în cursul zilei de duminică, sau chiar luni.

Pentru evitarea efectelor negative cauzate de lipsa apei, rugăm consumatorii să-şi constituie rezervele de apă necesare. Facem un apel către utilizatorii noștri să dea dovadă de înțelegere subliniind că această acțiune va duce în final la îmbunătățirea serviciului de furnizare apă, mulțumindu-le totodată și asigurându-i că vom depune toate eforturile pentru reducerea la minim a disconfortului creat.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și solicităm înțelegere din partea beneficiarilor serviciilor noastre.” – ne spune un comunicat de presa primit la redactie.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.