Se cauta donatori de sange pentru o operatie de inima

Foto: www.ascb.ro

UPDATE 03-03-2011:

“In urma campaniei dumneavoastră , prin care căutam donatori de sânge grupa B III, pentru operatia pe cord deschis a mamei noastre, COŢOBAS MARIA am reuşit chiar numai într-o singura zi să strangem donatorii necesari, ba chiar mai mulţi.

Ne-au ajutat oameni cu suflet, care nu au rămas indiferenti la strigatul de ajutor al unei familii aflată în necaz, unii dintre ei venind chiar de la kilometrii distanţa de Botosani pentru a dona sânge. Mulţi dintre cei care ne-au sunat si care nu au fost compatibili ne-au dat sfaturi încurajându-ne pentru operaţie.

Mulţumim tuturor celor care nu au ramas indiferenti pentru a salva o viata ! Mulţumim tuturor celor care s-au implicat si vă dorim SANATATE !”

La rugamintea unei cititoare facem un apel la toti cei care doresc sa dea o mana de ajutor pentru a ajuta o familie din Botosani care cauta urgent donatori de sange , grupa B III, pentru o operatie pe cord deschis de triplu bypass, programata pe data de 14 martie 2011.

Pana in aceste momente nu s-a gasit nici un donator. Iar dintre cei care s-au oferit, nici unul nu a andeplinit cele cateva conditii: sa aibă pana in 45 de ani si sa nu fi avut hepatita sau vreo alta boala cu transmitere. Tinerii vor sa isi ajute mama care, cu putin timp in urma, a fost sfatuita de medici, in urma coronografiei efectuate, ca in cel mai scurt timp sa faca operatia.

Astfel, pe parcursul a trei saptamani, ea va trebui pregatita avand nevoie de cinci donatori din grupa de sange respectiva pentru a intra in operatie. Nu se astepta nimeni sa intampine acesta problema, de a gasi atat de greu donatorii, asa incat au hotarat ca operatia sa fie facuta cat mai repede, in timp util.

Cei care pot intinde o mana de ajutor familiei, pot suna la tel 0734 88 55 58 pentru alte detalii.

Va rugam sa raspanditi acest mesaj la cat mai multe persoane.. Va multumim!

Facebook Comments

3 thoughts on “Se cauta donatori de sange pentru o operatie de inima

  1. Buna seara.Ma numesc Andreea.Eu am grupa B3 dar sunt in Iasi momentan.Saptamana viitoare vin acasa.O sa va sun cand ajung si o sa vin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.