Școala de Agenți – Grand Irish Pub Botoșani

scoala-de-agenti-irish-pub

Grand Irish Pub și Compania Teatrală VOUA invită botoșăneni sâmbătă, 28 iunie 2014, începând cu ora 21:00, la un spectacol inedit: Școala de Agenți.

Compania Teatrală VOUA, condusă de Adrian Fetecau, prezintă “Școala de Agenți”, un spectacol unic în peisajul cultural al României care cuprinde momente de umor intercalate cu parodii muzicale.

Veți putea urmări problemele primarului Ragalie contestat de cei care l-au ales, dar care va fi votat din nou pentru că, nu-i așa?, “Este cinstit! A recunoscut c-a furat!”. Veți face cunoștință cu locatarii unui bloc care nu înțeleg ce se întâmplă cu fondul de rulment la care cotizează cu toții. Oare se cumpără rulmenți pentru bloc în caz de cutremur? Dacă blocul va aluneca pe rulmenți și va pleca hai-hui prin București? Unde va ajunge? Dacă veți veni la spectacol nu veți pierde cele mai importante evenimente ale zilei pentru că veți putea viziona “ȘtirileTV-VOUA”.

În partea a doua a spectacolului pot fi urmărite șase episoade din “Școala de Agenți”, realizate pe baza unui text savuros, fiecare replică provocând hohote de râs sănătoase! Vă veți atașa de agenții-elevi Prodan, Trifan, Vulcan și Halagian comandați de ciudatul sergent Ciocan. Personajele sunt interpretate de actorii Tudorel Filimon (nea Popa din serialul “La bloc”), Jean Lemne, Andrei Necula, Daniel Torje și Adrian Fetecau. În celelalte scenete mai joacă alături de cei amintiţi, Vlad Jipa şi Gheorghe Raiu.

Parodiile muzicale sunt interpretate de Ovidiu Mihăilescu şi Dan Caramihai, doi vechi mohicani ai Grupului VOUA, și vă vor surprinde prin originalitatea și subiectele abordate.

În ansamblul său, “Școala de Agenți” este un spectacol care promovează un umor de calitate și în care nu se regăsește absolut deloc mitocănia care ne asaltează pe toate canalele.

Intrare: 10 lei

Pentru rezervări și informații – 0747 600 003

Site-ul companiei – http://www.voua.ro/

 

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.