Sărbătorește Sfintele Sărbători cu Uvertura Mall

sarbatoreste-sfintele-sarbatori-cu-uvertura-mall

În prag de Sfântă Sărbătoare Uvertura Mall a pregătit tuturor botoșănenilor, de la mic la mare, numeroase surprize.

Campania ”La cumpărături te PAȘTE o surpriză!” demarată pe 24 aprilie, de Florii, continuă toată săptămâna, până pe 30 aprilie. Toți împătimiții shopping-ului, care în această perioadă, cumpără de minim 100 lei din magazinele Centrului Comercial și se prezintă la punctul de premiere situat la parter, primesc instant, prin extragerea din urnă a unui loz, o surpriză dintre sutele de figurine de ciocolată, cozonacii gustoși și pufoși și coșurile cu bunătăți potrivite pentru masa pascală.

Centrul comercial nu i-a uitat nici pe cei mici, care au întâlnire cu Rilă – Iepurilă incepând de joi, 28 aprilie și până sâmbătă, 30 aprilie inclusiv, între orele 12:00-14:00. El le-a pregătit mii de ouă de ciocolată și câte o îmbrățișare tuturor copiilor care vin și se întâlnesc cu el în Uvertura Mall.

Vineri seara, 29 aprilie, de la ora 18:00, Alexandria Librării, editura Herald și Uvertura Mall îi invită pe toți cei pasionați de Spiritualitate și Multiculturalitate la conferința cu același nume și la  lansarea cărții  ”Zen – Poarta Autentică”, de Koun Yamada. În cadrul evenimentului ce va avea loc în fața Librăriei Alexandria, vor lua cuvântul doamna psiholog Ichim Mihaela ce va prezenta conceptul de ”sine” în psihologia cuantică și Brumă Bogdan  – traducătorul cărții ”Zen: Poarta autentică”. Invitatul special al acestei conferințe este primarul orașului Botoșani, Ovidiu Portariuc.

Și cum Sărbătorile vin și cu multe cadouri pentru cei dragi, campania Magazinele Norocoase, demarată la începutul anului, continuă și în week-end-ul acesta, mai exact în datele de 30 aprilie și 02 mai, când puteți cumpăra produse de înfrumusețare de la magazinele participante Beauty Mania și Yves Rocher. Toți cei care fac cumpărături, în cele 2 zile, de minim 100 lei pe un singur bon fiscal, pot câștiga pe 03 mai, prin tragere la sorți, unul din cele 2 premii în valoare fiecare de câte 250 lei.

Până sâmbătă, 30 aprilie, inclusiv puteți alege daruri handmade și de la Târgul Cadourilor de Iepuraș, situat la etajul 3, unde vă așteaptă decorațiuni pentru masa pascală, accesorii pentru doamne cochete, domni prezentabili și jucării pentru copii.

În a treia zi de Paști, Uvertura Mall a pregătit tuturor melomanilor o seară cu totul deosebită. Maestro Sorin va oferi un recital cafe concert, purtându- i pe toți cei prezenți pe notele de la începutul secolului al XVIII –lea, când acest gen putea fi ascultat în cafenelele vieneze. Rezervați-vă o seară doar pentru sufletele Dumneavoastră, la Cafeneaua New Chicago, în Uvertura Mall, etajul 4, începând cu orele 19:00.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.