Spread the love

Primarul Cătălin Mugurel Flutur a vizitat un localnic deosebit, un veteran de război, care a împlinit astăzi rara vârstă de 105 ani. Gheorghe Baciu este eroul care a trăit mai bine de un veac, experimentând, în moduri diferite, cele două războaie mondiale, monarhia, comunismul și căderea sa, venirea democrației. În semn de stimă față de un asemenea om, Ministerul Apărării Naționale i-a trimis și un mesaj de felicitare.

„Gheorghe Baciu s-a născut fix acum 105 ani, pe data de 18 decembrie 1912.
Astăzi, cu ocazia sărbătoririi venerabilei vârste, am dorit să-i fiu alături, să-l felicit și să-i urez din suflet, cât mai multe zile senine alături de familie.

O întreagă istorie poate fi depănată pe filele vieții de veteranul de război Gheorghe Baciu. Firav la trup dar încă verde în gânduri, acesta a povestit câteva amintiri din lunga sa viață și s-a bucurat sincer pentru darurile primite.
La loc de cinste pe perete, familia a expus tricolorul pe care a pus numărul ”105”, vârsta sărbătorită. Tot la loc de cinste se afla și mesajul de felicitare din partea Ministerului Apărării Naționale” a declarat primarul orașului Botoșani, Cătălin Flutur.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/12/FB_IMG_1513604910462.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/12/FB_IMG_1513604910462-150x150.jpgRoxana AiacoboaeiIneditLocale105 ani,Botosani,Catalin Mugurel Flutur,local,mesaj de felicitare,veteran de razboi
Primarul Cătălin Mugurel Flutur a vizitat un localnic deosebit, un veteran de război, care a împlinit astăzi rara vârstă de 105 ani. Gheorghe Baciu este eroul care a trăit mai bine de un veac, experimentând, în moduri diferite, cele două războaie mondiale, monarhia, comunismul și căderea sa, venirea democrației....