Reverse Lounge Café se deschide duminică la Botoșani

reverse-caffe-and-lounge-se-deschide-duminica-la-botosani

„Zilnic alegerile pe care le facem ne creeaza lumea in care traim, asadar te invitam alaturi de noi intr-o calatorie a simturilor si emotiilor. Am ales sa facem impreuna o calatorie a iubirii, unde reveria de arome ne poarta inapoi in timp catre mirosul fin de cafea arabica impietrita de rezonantele dulci de cocktailuri fresh sau inegalabilul frappe intr-o zi caniculara de vara.

Venim in intampinarea clientilor nostri facandu-le diminetile mai usoare prin oferta noastra de cafea de cea mai buna calitate, Cafeaua Tiziano este un corp puternic dar echilibrat cu o aroma intensa si puternica iar aciditatea… delicata si fina. Pentru cei care sunt in contra timp bineinteles ca-i ajutam cu un pachet take away alaturand cafelei un desert delicios de la maestrii cofetari Ugatti care se dedica zilnic pentru a gasi cele mai bune ingrediente in scopul crearii unor produse ce reprezinta adevarate opere de arta culinara si sensoriala.

In toata calatoria dumneavoastra dorim sa nu va lasati invinsi de monotonia zilnica. Aether, zeita aerului superior respirat de Zei, devine calauza spatiului in care va aflati, oferindu-va confortul si armonia necesara iesirii din tiparul zilnic.

Si ca orice caffe lounge respectabil dorim sa devenim amfitrionii petrecerilor tematice la fiecare 2 saptamani. Fidelizarea clientilor nostri este importanta pentru a mentine un echilibru aproape perfect, iar cei mai activi pe pagina noastra de facebook precum si cei mai fideli consumatori vor avea acces la evenimentele noastre tematice dupa ce vor primi o invitatie si un cod pe whatsapp. Asadar daca doriti sa faceti parte din aceasta gasca si din lumea noastra plina de arome, senzatii si inedit te asteptam incepand cu duminica, 5 aprilie, la Reverse Lounge Café din incinta Carrefour Botosani Shopping Center.

Ne dorim sa aducem un nou suflu orasului nostru si iubitorilor de inedit,de nou si de aventura.Surprizele nu se opresc aici pt ca noi traim intr o lume a viselor,a viselor care devin realitate!” – a declarat Pr-ul de imagine Buiuc Andreea.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.