„Respiră, iubește și taci” – Lansare de carte la Uvertura Mall

respira-iubeste-si-taci-lansare-de-carte-uvertura-mall

Alexandria Librării, Uvertura Mall și Asociaţia Money for Help organizează vineri, 16 mai evenimentul de lansare a cărții ”Respiră, iubește și taci” semnate de doamna psiholog Gigi Ghinea. Evenimentul va avea loc la etajul III al Uvertura Mall, la ora 17.00, cartea fiind prezentată de Petronela Lorena Chiribuţă, actor, jurnalist și realizator tv.

Continuând procesul de vindecare spirituală, autoarea oferă cititorilor săi, şi în această a treia carte (Respiră, iubeşte şi taci ), aşa cum s-a întâmplat cu celelalte (Cum m-am vindecat de nefericire şi Iubirea care vindecă), printr-un exerciţiu de onestitate, simplitate şi iubire de semeni, o nouă metodă de lucru: tăcerea. Doar tăcând omul se poate asculta pe sine pentru a se cunoaşte ca esenţă pură, divină.

Contemplarea tăcută a existenţei noastre vremelnice presupune, de această dată, o călătorie spre centrul fiinţei, în punctul în care doar omul poate fi în contact direct cu divinitatea, cu eternitatea, cu cosmosul.

Practicând tăcerea câteva ore zilnic autoarea oferă cititorilor săi câteva note din jurnalul personal din care aceştia pot desprinde adevărate tehnici de purificare a minţii. Are loc astfel eliberarea minţii de fricile ei imaginare, pe care aceasta le-a preluat prin imitaţie. Toate aceste frici imaginare au la bază credinţe false, convingeri rigide, tipare mentale automate.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.