Un reprezentant al unui ONG din Botoșani va participa la o întâlnire cu Comisarul European Dacian Cioloș

comisarul-european-dacian-ciolos

Un reprezentant al Centrului Europe Direct Botoșani va participa, duminică, 16 martie la o întâlnire cu Comisarul European Dacian Cioloș.

Întâlnirea cu reprezentanții Rețelei Europe Direct se află pe primul punct al Agendei vizitei Comisarului Dacian Cioloș în România din perioada 16-18 martie 2014 (București-Brașov), respectiv 20-21 martie 2014 – Cluj Napoca.

Botoșănenii care doresc, prin intermediul Centrului Europe Direct Botoșani, să transmită anumite probleme Comisarului Dacian Cioloș o pot face trimițând un mesaj pe adresa europedirectbotosani@gmail.com

Iată și programul complet al vizitei conform comunicatului oficial:

Comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş, va fi prezent în România, la București și Brașov (în perioada 16 – 18 martie) și la Cluj-Napoca (20 – 21 martie).

La București, comisarul Cioloș va avea un dialog cu cetățenii despre viitorul Europei, eveniment urmat de o conferință de presă. De asemenea, se va întâlni cu membrii comisiilor reunite pentru Afaceri Europene și Agricultură ale Camerei Deputaților și Senatului. Pe agenda comisarului va mai fi inclusă o întâlnire cu reprezentanții centrelor Europe Direct.

La Brașov, comisarul Cioloș va vizita ferma Cățean din comuna Rotbav.

La Cluj-Napoca, comisarul european se va întâlni cu primarul municipiului, Emil Boc, cu președintele Consiliului Județean, Horea Uioreanu, și cu prefectul județului Cluj, Gheorghe Ioan Vușcan. De asemenea, comisarul Cioloș va participa la conferința „Cluj Innovation Days”, organizată de Cluj IT Cluster la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară și va susține o conferință de presă. În timpul vizitei la Cluj-Napoca, comisarul european se va întâlni și cu președintele Federației Naționale a Grupurilor de Acțiune Locală, Alexandru Potor.
==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.