Recital de chitară clasică şi poezie miercuri la Bibliotecă

recital-chitara-clasica-poezie-miercuri-la-biblioteca

După o suită de activităţi organizate în acest început de an, de la expoziţii şi cursuri diverse adresate comunităţii, până la simpozioane, piese de teatru şi lansări de carte, Biblioteca Judeţeană “Mihai Eminescu” Botoşani vă invită de această dată la…concert şi poezie!

Miercuri, începând cu orele 16:00, Secţia de Limbi Străine va fi gazda recitalului de chitară clasică susţinut de Andrei Piţu, Andrei Tcaciuc şi Şerban Mihai, elevi ai Liceului de Artă “Ştefan Luchian” Botoşani, clasa d-nei prof. Carmen Cojocaru. Din program vor face parte bijuterii muzicale semnate de compozitori clasici, precum J.S. Bach, Fernando Sor, dar şi moderni: Leo Brouwer, Manuel Ponce, Jiri Jirmal, Maxim Diego Pujon.

Prin recitalul susţinut de Manon Piţu poezia va ocupa un loc de seamă în cadrul manifestării, mai ales că în luna martie se celebrează Ziua Internaţională a Poeziei. Publicul prezent va avea chiar parte de o mică surpriză, autorul urmând a prezenta în premieră versuri din volumul înca nepublicat, “Invizibil”.

„Va aşteptăm cu drag la acest eveniment, în care muzica şi poezia se vor împleti pentru a ne dărui culoare şi căldură într-o dupa amiază de martie, deocamdată puţin gri şi friguroasă.” – au declarat reprezentantii institutiei.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.