Protest pentru îmbunătățirea DJ 294 Mihălășeni – Dângeni

Duminică, 4 decembrie 2016, la ora 10:00, cetățenii comunelor Mihălășeni, Dângeni, Dobârceni, Hănești și Vlăsinești, alături de Primăria Mihălășeni precum și angajații primăriei vor organiza un marș în semn de protest pentru a scoate în evidență starea proastă a Drumului Județean 294, secțiunea Mihălășeni – Dângeni.

Marșul va începe din comuna Mihălășeni și se va merge în coloană până în comuna Dângeni, iar apoi ne vom întoarce în comuna Mihălășeni.

Scopul protestului este acela de a atrage atenția asupra stării drumului care leagă comunele Mihălășeni și Dângeni, drum ce se prezintă într-o stare deplorabilă. De asemenea, dorința participanților este aceea ca drumul menționat anterior să intre în atenția autorităților responsabile astfel încât mai apoi să fie îmbunătățit.

La protest vor participa atât șoferi din comunele menționate în introducere cât și cetățenii deranjați de starea proastă a Drumului Județean 294. Invităm să ni se alăture și alte persoane afectate de starea infrastructurii din județul Botoșani, și nu numai.

Aproximăm un număr de 100 de mașini participante la protest. Protestul nu are culoare politică.

 

Comunicat de presă.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.