Proiectul „Atelierele Buzz – jurnalism pentru copii” promovat în parc de ziua tineretului

proiectul-atelierele-buzz-jurnalism-pentru-copii-promovat-parc-ziua-tineretului

Reporterii Buzz și-au dat întâlnire în cursul dimineții de vineri pentru a sărbători ziua internațională a tineretului. Deși ziarul Buzz la care scriu reporterii Buzz a fost conceput inițial ca un ziar de copii, începând de anul acesta ziarul se adresează și celor mai mari, adică adolescenților.

Activitatea tinerilor reporteri a fost inclusă în calendarul de activități al Direcției Județene de Sport și Tineret și a avut ca scop promovarea proiectului “Atelierele BUZZ- Jurnalism pentru copii”, finațat de Primăria Botoșani.

Copiii și adolescenții au împărțit trecatorilor flyere cu datele necesare înscrierii la Atelierele BUZZ, una din activitățile proiectului, cel mai nou număr al ziarului Buzz și baloane.

“A fost o activitate prin care am încercat să promovăm proiectul nostru finanțat de Primaria Botosani, care va dezvolta ceea ce a inceput in urma cu trei ani. Dorim totodata sa marcam prin aceasta activitate Ziua Internationala a Tineretului in conditiile in care multi dintre copiii-reporteri sunt acum adolescenti”, a spus Ioana Matfeev, coordonatorul ziarului Buzz.

La activitatea desfasurata vineri, 2 mai, copiii si adolescentii care au dorit sa intregeasca echipa Buzz, s-au putut inscrie pe loc, insa inscrieri se mai pot face pana pe data de 15 mai.

VEZI SI:

Vineri s-au inscris 12 copii lucru neasteptat in conditiile in care Atelierele Buzz permit inscrierea unui numar de maxim 10 copii.

“Cel mai probabil vom suplimenta cu 2-3 locuri lista copiilor care doresc sa participe la Atelierele Buzz, dar daca numarul va fi prea mare, vom face si o mica selectie, chiar daca va fi greu de ales pentru ca toți copii sunt frumoși și talentați”, a mai spus Ioana Matfeev. Activitatea s-a încheiat cu o plimbare cu hidrobicicleta pe lacul din parc și o super ședință foto.

Mai jos puteți urmări mesajul directorului Direcției Județene de Sport și Tineret, Radu Humelnicu:

Sursa Informatie: Ziarul BUZZ

În continuare va prezentam câteva imagini foto-video de la acest eveniment, mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

Mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment (2014-05-02 BUZZ PARC) de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.