Program special de detoxifiere și educare la Moșia „Cai de Vis”, Vârfu Câmpului, Botoșani

program-special-detoxifiere-educare-mosia-cai-de-vis

 Un program mai special de trei zile și trei nopți de detoxifiere și educare va avea lov in judetul Botosani in urmatoarea perioada. Programul este conceput de dr. nutriționist Anca Ignat, în colaborare cu Moșia „Cai de Vis” și va avea loc la Moșia “Cai de Vis“, Vârfu Câmpului, Botoșani, în perioadele 29 august – 1 septembrie 2013 și 05-08 septembrie 2013.

Scopul programului este de a crea un spaţiu pentru dezintoxicare fizică şi mentală. Prima noastră motivaţie este să oferim un refugiu din rutina şi din ritmul intens al vieţilor noastre. Vă  oferim un flux de terapii şi lecturi-ateliere care vor susţine procesul de detox cu o experienţă de relaxare şi sănătate.

Ca nutriționist, m-am adresat atât patologiilor grave, cât și educării în prevenție. Ador să văd oameni sănătoși, sunt inspirată de oameni vindecați. Am conceput acest program luând în considerare nevoile organismului și timpul dumneavoastră.” Anca Ignat

Echipa programului este formată din trei specialiști cu experienţă, înţelegere, empatizare şi entuziasm în acest domeniu:

Anca Ignat, nutriţionist-dietetician licenţiat, terapeut în colonhidroterapie, a conceput de-a lungul timpului programe nutriţionale adresate patologiilor hepatice, oncologice, metabolice, endocrinologice. Va susţine 2 serii de seminarii/zi, dimineaţa şi după prânz, unde va explica mecanismele fiziologice ale organismului specifice temei zilelor, respectiv alcalinizare, imunitate şi de purificare a sângelui şi activarea genelor. Va relata studii de caz din experienţa sa şi vă va motiva pentru adoptarea unui stil de viaţă sănătos pentru totdeauna, va oferi soluţii la satisfacerea pe termen lung a nevoilor nutriţionale, va răspunde la întrebări şi curiozităţi din public.

Valentina Savu – tehnician nutriţionist (Delicii Sănătoase, preparate raw vegan).

Va susţine atelierele de gătit în faţa dvs., vă va explica fiecare pas în prepararea diferitelor reţete, specifice zilelor programului de detoxifiere. Atelierele de gătit se vor desfăşura într-o atmosferă plină de voie bună, unde fiecare participant se va implica activ în prepararea reţetelor, va afla despre beneficiile asupra sănătăţii a ingredientelor folosite şi a gătitului fără foc. Atelierele vor fi presărate şi cu mici trucuri pentru păstrarea şi depozitarea alimentelor.

Cristian Iulian – un masor de talie internaţională, cu care veţi începe ziua prin activităţi fizice moderate, va coordona exerciţii de respiraţie, meditaţie, tai-chi şi mai ales vă va oferi terapii manuale de o profundă relaxare şi reglare a funcţiilor interne, precum Yumeiho, masajul clasic suedez şi masajul de relaxare a fasciilor musculare (un masaj unic în ţară).

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.