Prinşi în toiul nopţii la braconaj cinegetic în zona comunelor de frontieră Româneşti şi Albeşti

prinsi-la-braconaj-cinegetic-comune-frontiera-romanesti-albesti

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti în cooperare cu poliţişti din cadrul IPJ Botoşani şi lucrători ai Ocolului Silvic Truşeşti au declanşat o acţiune de prevenire şi combatere a braconajului cinegetic în zona comunelor de frontieră Româneşti şi Albeşti. În urma acţiunii au fost identificaţi trei bărbaţi suspecţi de săvârşirea infracţiunii de braconaj.

În data de 03 ianuarie 2014, începând cu ora 01.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti în cooperare cu poliţişti din cadrul IPJ şi lucrători ai Ocolului Silvic Truşeşti au declanşat o acţiune de prevenire şi combatere a braconajului cinegetic în zona comunelor de frontieră Româneşti şi Albeşti.

În urma acţiunii a fost observată, cu ajutorul aparaturii cu termoviziune mobilă, o autoutilitară care nu-şi justifica prezenţa pe raza localităţii Sărata, comuna Româneşti şi localităţii Tudor Vladimirescu, comuna Albeşti.

În jurul orelor 01.30, autoutilitara a fost interceptată de către un echipaj al Poliţiei de Frontieră Româneşti pe drumul dintre localitatea Sărata şi localitatea Tudor Vladimirescu. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că în autovehicul erau doi cetăţeni români, Paul M. de 31 de ani şi Marian A., de 20 de ani, ambii domiciliaţi în localitate. La controlul efectuat asupra autoutilitarei au fost descoperiţi patru iepuri de câmp, omorâţi prin împuşcare.

În timpul efectuării cercetărilor, asupra lui Paul M. au fost descoperite 10 cartuşe de vânătoare şi s-a stabilit că în autovehicul s-a mai aflat un bărbat, Emil B., de 28 de ani, care a părăsit mijlocul de transport, înainte ca autovehiculul să fie interceptat de către poliţiştii de frontieră, având asupra sa o armă de vânătoare.

În cauză s-a întocmit lucrare penală pe numele lui Emil B. şi Paul M. pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj cinegetic.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.