Prezentări cu artişti fotografi din România la Clubul Fotografilor Botoşăneni

Cristina Venedict, cea care a preluat de curand fraiele Clubului Fotografilor din Botosani (etajul I al hotelului “Maria” din Botosani), are bucuria de a-i invita pe toti cei interesati de aprofundarea celei de-a opta arte la o intalnire periodica cu mari artisti romani ai fotografiei, incepand din data de 26 iulie 2012 in fiecare joi de la ora 18:00.

In acest sens, ea a declarat pentru 4Botosani.ro: „La rugamintea lui Relu Oneaga si a lui Flavius Damean, care m-au atras cu un proiect in care urmeaza sa se promoveze artisti fotografi din Romania si pe care o sa-i avem invitati intr-o tabara cu workshop-uri. Am placerea sa va anunt ca joi , va fi prezentat la club primul artist contemporan din Romania, care imi este drag si il apreciez.  Va fi o placere sa vedem impreuna lucrarile acestui artist. Numele este o surpriza. Nu va fi usor dar cu sustinerea voasta vom face ceva frumos. Multe zambete!”.

Un lucru foarte  important de prcizat este faptul ca  cei care vor veni la club si vor participa la aceste intalniri vor avea prioritate la tabara din vara viitoare care va fi la Ipotesti cu cel putin 3 fotografi de talie internationala. Proiectul va fi cuprins in programul cultural la Ipotesti astfel incat participanti sa aibe aproape  totul asigurat  (masa si cazare) ei suportand doar costurile seminariilor.

Despre Cristina Venedict am mai scris si anul trecut cand lucrarile ei au fost selectionate pentru o expozitie ce s-a desfasurat la Londra insa  putem mentiona cateva dintre cele mai noi amanunte ale bogatului ei palmares:

  • Expozitie la Darkroom Gallery din Essex Junction – Vermont, în perioada 5 – 29 iulie 2012, in cadrul expoziţiei de grup intitulată „Secrets and Mysteries”, ce a reunit 56 de lucrări ale unor artişti  fotografi din Austria, Croaţia, Italia, Malta, Marea Britanie, România, Statele Unite ale Americii, Suedia şi Ungaria. Cristina Venedict a expus lucrarea intitulată „Too Little For This BIG World”, care a fost selectată de către Catherine Edelman.
  • Trei dintre imaginele Cristinei Venedict (“Somewhere on the earth”, “Divorce” şi “The first snow”) au fost incluse si în expoziţia din Galeria MadArt din Dublin, în cadrul Festivalului PhotoIreland 2012 – Irlanda. Evenimentul a fost organizat de Sofia Monika Swatek, proprietarul galeriei şi coordonată de fotograful şi editorul revistei Prism Photo Magazine, Karol Liver.

Cei care doresc sa participe la aceste intalniri ale clubului sunt asteptati in fiecare joi incepand cu ora 18 la sediul clubului din incinta Hotel Maria (et. 1 intrarea prin spate – fostul restaurant UCA). Pentru mai multe detalii: e-mail. relu_oneaga@yahoo.com sau tel. 0722.143.448 si/sau ClubFotoBotosani@gmail.com

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

4 thoughts on “Prezentări cu artişti fotografi din România la Clubul Fotografilor Botoşăneni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.