Spread the love

În urma unui parteneriat încheiat cu HP România organizatorii proiectului Let`s Do It, Romania! au pus la bataie şi câteva premii pe care doresc să le folosească pentru un plus de motivare în etapa de cartare.

Cu mai puțin de o lună înainte de Ziua de Curățenie Națională de pe 24 septembrie, Echipa Națională de Acțiune “Let`s Do It, Romania!” se pregătește pentru un ultim meci în etapa de cartare! Supranumită și „vânătoarea de mormane”, cartarea presupune identificarea mormanelor de deșeuri plasate necorespunzător în arealele naturale și înscrierea acestora în baza de date “Let’s Do It, Romania!”, în vederea creării Hărții Deșeurilor!

Etapa de cartare reprezintă etapa de calificare pentru Ziua de Curățenie Națională, pentru că pe baza acesteia vor fi repartizate mormanele ce vor fi curățate pe 24 septembrie. Cei dintâi cartatori ai țării vor fi premiați de HP România, care susține Echipa Națională de Acțiune în finala de pe 24 septembrie!

Premiul cel mare constă într-un laptop HP din noua seria Pavilion G și va fi acordat celui care a înscris cele mai multe mormane până în data de 19 septembrie. Se vor lua în considerare și toate mormanele înscrise până acum în baza de date a ediției “Let’s Do It, Romania!” 2011.

Continuând tradiția de anul trecut, va fi acordat și un premiu pentru cea mai artistică fotografie a unui morman de gunoi cartat. Se va puncta impactul la nivel emoțional, fotograful cartator fiind premiat cu un echipament de imprimare din gama multifuncționalelor HP Photosmart, cu tehnologie e-Print încorporată. Pentru a intra în concurs, fotografiile trebuie să fie trimise la adresa poze@letsdoitromania.ro însoțite de numărul de morman alocat la înscrierea acestuia în baza de date. Premiul pentru cea mai artistică fotografie va fi acordat pe data de 16 septembrie. Nu în ultimul rând, vor mai fi puse la bătaie și două camere web HP, acordate prin tragere la sorți pe data de 19 septembrie.

Campania este susținută la nivel mediatic de rețeaua de publicitate contextuală Etarget prin intermediul celor peste 450 de site-uri partenere. Pentru campania “Let’s Do It, Romania!” va fi folosit și sistemul de publicitate inteligentă Retarget, care va “urmări” utilizatorii până când aceștia vor fi convinși să se înscrie.

Toți cei care doresc să fie titulari în etapa de cartare, o pot face completând formularul de aici.

Mai multe detalii despre această campanie puteţi gasi şi pe blog -> Articole pe Judeţe (categoria Botosani) : www.blog.letsdoitromania.ro/botosani/

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2011/09/HP-România-Everybody-ON-premii-cartare-LDIR.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2011/09/HP-România-Everybody-ON-premii-cartare-LDIR-150x150.jpgOvidiuCampanii 4BotosaniConcursuriDiverseLet`s Do It BotosaniPromovari24 septembrie,Botosani,camere web,cartare,concurs,Concursuri,curatenie,deseuri,Etarget,gunoi,HP,HP Photosmart,HP Romania,laptop,LDIR,Let`s Do It Botosani,Let`s Do It Romania,premii
În urma unui parteneriat încheiat cu HP România organizatorii proiectului Let`s Do It, Romania! au pus la bataie şi câteva premii pe care doresc să le folosească pentru un plus de motivare în etapa de cartare. Cu mai puțin de o lună înainte de Ziua de Curățenie Națională de pe...