Spread the love

Cinema-Unirea-Botosani

Vineri, 7 martie 2014, ora 19.00, la Cinema Unirea Botosani are loc premiera filmului romanesc „Clooser to the moon”, regizat de Nae Caranfil.

„Closer To The Moon” este numele celui mai recent film semnat Nae Caranfil. Pelicula spune povestea marelui jaf din 1959, cand 5 barbati si o femeie au golit masina Bancii Nationale de 1,6 milioane de lei.

Din distributie fac parte nume mari printre care Vera Farmiga, nominalizata la Oscar pentru rolul pe care l-a avut alaturi de George Clooney in filmul „Up in The Air”, dar si Mark Strong, cunoscut din filmul „Sherlock Holmes”.

Un film cu o poveste romaneasca, suta la suta jucat in limba engleza. Nae Caranfil a scris scenariul de cev timp, dar abia acum a reusit sa isi vada visul implinit. Cele mai multe scene le-a filmat langa Polizu.

Pelicula reia istoria adevarata a celui mai mare jaf din istoria Bancii Nationale a Romaniei, cand 6 talhari inarmati au furat 1,6 milioane de lei.

Au fost judecati si condamnati la moarte, insa inainte au fost obligati sa participe la reconstituire pentru un film de propaganda.


==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2014/01/Cinema-Unirea-Botosani.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2014/01/Cinema-Unirea-Botosani-150x150.jpgOvidiuDiverseEvenimenteInformatii UtileLocaleBotosani,cinema,Cinema Unirea,filme,George Clooney,Mark Strong,Nae Caranfil,Oscar,Sherlock Holmes,Up in The Air,Vera Farmiga
Vineri, 7 martie 2014, ora 19.00, la Cinema Unirea Botosani are loc premiera filmului romanesc 'Clooser to the moon', regizat de Nae Caranfil. 'Closer To The Moon' este numele celui mai recent film semnat Nae Caranfil. Pelicula spune povestea marelui jaf din 1959, cand 5 barbati si o femeie au...