Spread the love

Perioada de înscrieri pentru cenaclul literar P.A.M., o idee ce aparține adolescenților din cadrul redacției Ziarului Buzz, se prelungește. Iubitorii de lectură și creație proprie sunt așteptați în următoarele zile să își transforme pasiunea în hobby colectiv.

Se vor dezbate teme literare, se vor analiza textele scrise de membrii cenaclului, se va pune accent pe (auto)analiză literară. Surpriza este că vor fi invitați personalități în literatură ale orașului, de la care participanții vor învăța direct.

Înscrierea se face trimițând pe adresa contact@telebuzz.ro o scurtă  prezentare despre propria persoană, precum și o creație autentică, până pe 5 iunie a.c.

Facebook Comments
Roxana AiacoboaeiLocaleBuzz,cenaclu literar,copii si tineri,PAM
Perioada de înscrieri pentru cenaclul literar P.A.M., o idee ce aparține adolescenților din cadrul redacției Ziarului Buzz, se prelungește. Iubitorii de lectură și creație proprie sunt așteptați în următoarele zile să își transforme pasiunea în hobby colectiv. Se vor dezbate teme literare, se vor analiza textele scrise de membrii cenaclului,...