Spread the love

poarta-tricolorul-de-ziua-drapelului-la-uvertura-mall

Vineri, 26 Iunie 2015, de Ziua Drapelului, Uvertura Mall Botoșani te provoacă să porţi culorile tricolorului pe obraz, în mână sau pe mână şi să participi la un Mega Flash Mob organizat împreună cu Şcoala de dans G-Power.

În această zi specială Uvertura Mall oferă Facepainting gratuit tuturor celor care îşi doresc să fie patrioţi în mod public, între orele 10:00-20:00, la etajul 3, iar pentru cei mici organizăm un atelier de creaţie steaguri între orele 12:00 şi 16:00, la etajul 4.

De la ora 17:00 toţi cei care s-au pictat cu tricolorul sau au creat un drapel cu mâinile lor se pot alătura Şcolii de Dans G-Power la un Flash Mob şi o defilare unice.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2015/06/poarta-tricolorul-de-ziua-drapelului-la-uvertura-mall.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2015/06/poarta-tricolorul-de-ziua-drapelului-la-uvertura-mall-150x150.jpgOvidiuDiverseEvenimenteInformatii UtileLocalePromovariatelier,Botosani,drapel,facepainting,flash mob,mall,tricolor,Uvertura Mall,ziua drapelului,ziua tricolorului
Vineri, 26 Iunie 2015, de Ziua Drapelului, Uvertura Mall Botoșani te provoacă să porţi culorile tricolorului pe obraz, în mână sau pe mână şi să participi la un Mega Flash Mob organizat împreună cu Şcoala de dans G-Power. În această zi specială Uvertura Mall oferă Facepainting gratuit tuturor celor care...