Spread the love

summer-fest-vreme-capricioasa-prognoza-meteo-pe-urmatoarele-zile

Prognoza meteo furnizata de ANM pentru perioada 4-17 noiembrie arata ca vor reveni ploile si temperaturile scazute. Vremea se va raci dupa 20 noiembrie iar dupa 10 decembrie urmeaza ninsori in toata tara.

In primele zile ale intervalului in regiunea Moldovei vremea va fi calda, cu maxime termice care vor atinge, in medie, 18…20 de grade Celsius, dar pe 6 si 7 noiembrie vremea se va raci accentuat si nu se vor mai depasi medii diurne de 11…12 grade, normale pentru aceasta perioada. In acelasi timp, minimele nocturne vor scadea, de la 11…12 grade la inceputul intervalului, spre 3…5 grade in jurul datei de 8 noiembrie.

In urmatoarele zile, temperaturile medii vor creste cu 2…3 grade, dar dupa 11 noiembrie vremea va intra intr-un proces de racire treptata. Prin urmare, la sfarsitul perioadei de prognoza, se vor inregistra 7…8 grade ziua si 1…2 grade noaptea, in medie, caracterizand o vreme normala din punct de vedere termic pentru jumatatea lunii noiembrie. Probabilitatea pentru precipitatii va fi in general redusa, exceptand data de 6 noiembrie cand sunt de asteptat ploi pe arii extinse, dar si intervalul 11 – 12 noiembrie, cand vor fi ploi slabe, la nivel local.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2013/08/summer-fest-vreme-capricioasa-prognoza-meteo-pe-urmatoarele-zile.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2013/08/summer-fest-vreme-capricioasa-prognoza-meteo-pe-urmatoarele-zile-150x150.jpgOvidiuBotosani FilmsCampanii 4BotosaniDiverseImagini & VideoImagini BotosaniImagini din BotosaniInformatii UtileLocaleVideo BotosaniVideo din BotosaniAdministratia Nationala de Meteorologie,Botosani,meteo,Noiembrie,precipitatii,temperaturi,temperaturi scazute,vremea
Prognoza meteo furnizata de ANM pentru perioada 4-17 noiembrie arata ca vor reveni ploile si temperaturile scazute. Vremea se va raci dupa 20 noiembrie iar dupa 10 decembrie urmeaza ninsori in toata tara. In primele zile ale intervalului in regiunea Moldovei vremea va fi calda, cu maxime termice care vor...