Piesă de teatru „ampiticipecreier.com” sâmbătă seară la Uvertura Mall

piesa-teatru-ampiticipecreier-com-sambata-seara-uvertura-mall

Sâmbătă, 29 noiembrie, începând cu ora 19:00 la etajul patru al Uvertura Mall, va avea loc piesa de teatru „ampiticipecreier.com” de Ilinca Anamaria Prisăcariu, reprezentație oferită de Atelierul de teatru. Intrarea este liberă pentru toţi doritorii de toate vârstele.

Atelierul de Teatru – trupa Colegiului Național “Mihai Eminescu” Botoșani, participă constant la nenumărate festivaluri și concursuri naționale. Au un cv impresionant cu un parcurs de peste 18 ani și rezultate de excepție. Toate spectacolele tupei sunt apreciate de către importanți oameni de teatru ai momentului, în 2014 participând la marile evenimente de gen ce au avut loc în toată țara, culminând cu prezența în Festivalul Național de Teatru București, urmare a unei experiențe oferită de către Ideo Ideis – festival de teatru tânăr.

ampiticipecreier.com de Ilinca Anamaria Prisăcariu

„Despre necunoscut se poate vorbi zile în şir, despre joacă, întâlniri, curaj, frumos… Poţi vorbi despre teatru, poţi crede că ştii totul şi să nu ştii nimic. Te poţi aventura pe mare, fără să ai habar unde vei avea să ajungi. Dar nu contează asta, ci călătoria pe care o ai alături de oamenii din jurul tău. Şi bucuria. Şi curajul. Şi curiozitatea.

Spectacolul acesta ne-a demonstrat că, până la urma urmei, the sky is the limit. Totul a început cu o postare de pe blogul Ilincăi Anamaria Prisăcariu despre profesorii care ne limitează şi ne împiedică să fim şi să facem ceea ce ne dorim. A continuat, apoi, cu o picătură de poezie de pe blogurile Sabinei Balan şi al lui Vlad Galer despre suflet, iubire şi pasiune. Apoi cu o serie de întrebări, printre care s-au numărat: „dar ce vreau eu să fiu, de fapt?” şi „dacă asta e ceea ce îmi doresc, ce mai contează?”. La un moment dat a intervenit „dacă sunt singura care trece prin asta?”, iar, într-un final, acestea au ajuns întrebările cheie ale spectacolului. Apoi s-a conturat o idee care avea să se concretizeze sub numele de ampiticipecreier.com.

E un spectacol pe simţit, nu pe întrebat, ori pe presupus.”

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.