Peripeţiile lui Tim duminică la Teatrul “Vasilache”

peripetiile-lui-tim-la-teatrul-vasilache

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” vă invită duminică, 22 februarie a.c., de la orele 11 şi 12,30 la spectacolul „Peripeţiile lui Tim”.

Scenariul, efectele sonore şi regia artistică sunt semnate de Valentin Dobrescu. Scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu.

Distribuţia: Florin Iftode, Marius Rusu, Mihaela Ştempel, Anamaria Chelaru, Claudiu Gălăţeanu,
Cristinel Onofrei

„Vă temeţi de întuneric? Vă temeţi de Bau-Bau? Vă temeţi de formele înfricoşătoare pe care le iau lucrurile din jurul vostru? Vizionând spectacolul nostru „Peripeţiile lui Tim” veţi vedea că nu aveţi de ce” (regizor artistic, Valentin Dobrescu)

Preţ bilet de intrare la spectacol este 7 lei. Informaţii şi rezervări la tel.: 0756084651 / 0231514353 / www.teatrulvasilache.ro.

Nu uitaţi:
Orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”. „Biletele în aşteptare” pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, str. Victoriei nr. 13, Botoşani. Pentru această duminică sunt disponibile 20 bilete în aşteptare.

Pentru mai multe informaţii accesaţi Regulamentul acestui proiect la adresa www.teatrulvasilache.ro sau http://facebook.com/Teatrul.Vasilache.Botosani. De asemeni, se fsc înscrieri la concursul „Mărţişor pentru mama”, organizat de Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache”.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.