Pensii speciale în avans în luna decembrie

casa-judeteana-pensii-achitat-banii-retinuti-in-plus-pensionarilor-cass

Plata pensiilor si indemnizatiilor prevazute de legile speciale  va fi facuta in avans in luna decembrie 2014.

Casa Nationala de Pensii Publice si casele teritoriale de pensii au luat toate masurile pentru a asigura plata in avans a drepturilor banesti ce revin pensionarilor si beneficiarilor de legi speciale incepand cu data de 11 decembrie 2014.

Compania Nationala Posta Romana si-a manifestat disponibilitatea de a plati toate pensiile  si indemnizatiile pana la data de 24 decembrie 2014. Cei 104.093 de  pensionari botosaneni vor intra astfel in posesia drepturilor banesti, cu doua zile lucratoare in avans,  incepand cu data de 11 decembrie si pana in data de 24 decembriePentru pensionarii care nu vor fi gasiti la domiciliu se vor emite avize postale pentru ca beneficiarii sa-si poata ridica pensiile, in perioada 24-30 decembrie, in zilele in care unitatile postale vor fi deschise.

Pentru beneficiarii care au optat pentru plata in conturi bancare, virarea drepturilor de pensie se face la datele stabilite prin conventiile incheiate cu fiecare banca.

“Asigur toate categoriile de pensionari din judetul Botosani ca in luna decembrie pensiile vor fi platite in avans, asa incat toti pensionarii sa poata intampina cum se cuvine Sarbatorile de Craciun si Anul Nou. In aceasta perioada se fac toate eforturile privind emiterea documentelor si stabilirea procedurilor de lucru pentru ca decalarea  in avans a platii pensiilor din sistemul public de pensii si a altor drepturi prevazute de legi cu caracter special sa poata fi facuta iar banii sa ajunga in timp util la toti beneficiarii”,  declara directorul executiv al CJP Botosani, Marius Constantin Budai.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.