Pavel Stratan va cânta duminică în gradina Conacului Zăicesti melodii din noul său album „TANGO”

pavel-stratan-gradina-conacului-zaicesti-melodii-noul-album-tango

Duminica 21 iulie pe-nserat in gradina Conacului Zaicesti botosanenii sunt invitati sa asculte live in premiera noul album al lui Pavel Stratan denumti generic „TANGO”. Rezervari pentru acest spectacol se pot face la urmatoarele numere de telefon: 0755400207 si 0755118819. Pretul unui bilet este de 49 lei cu cina inclusa.

Pavel Stratan a lansat pe 27 Iunie videoclipul celui mai recent single al sau – “Tango”. Spumos, amuzant si ironic, single-ul si videoclipul “Tango” povestesc, in stilul unic si inconfundabil al lui Pavel Stratan, evolutia unei povesti de dragoste dintre un romantic “el” si o foarte moderna “ea”, pentru care raspunsul la intrebarea laitmotiv a piesei se regaseste fie pe Facebook, fie intr-o masina decapotabila sau pe o insula din Hawai.

Regizat de catre echipa Evil Twin Production in frunte cu Spike, videoclipul “Tango” a fost filmat pe parcursul a 24 de ore. In acest timp, niciunul dintre cei doi protagonisti – Pavel Stratan si modelul Crina Barbu – nu a simtit ca lucreaza, ci ca, mai degraba, se afla intr-o adevarata vacanta.

Nascut pe data de 11 noiembrie 1970 in localitatea Niscani, raionul Calarasi din Republica Modova, Pavel Stratan este una dintre revelatiile anului 2004 in Romania. A absolvit Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice, iar pe scurt, viata lui se prezinta astfel:

  • In 1977 canta pentru prima data la chitara pe o scena (la scoala!);
  • In 1983 compune primele versuri;
  •   In 1996 are o prima experienta scenica in calitate de scamator;
  • In 2002 lanseaza (in Republica Moldova) primul sau album “Amintiri din copilarie”, aparut si in Romania 2 ani mai tarziu cu acelasi nume.

In Romania a devenit cunoscut odata cu trupa Planeta Moldova, melodiile sale fiind cantate in programul matinal de la KissFM de catre Carcotasi datorita vocabularului, specific moldovenesc si neobisnuit pentru romani, utilizat in piese. De aici si pana la lansarea albumului in Romania nu a fost decat un pas. Piesa „Eu beu”, desi nedifuzata excesiv de radiourile romanesti, a castigat cativa zeci de mii de fani pentru Pavel.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.