Spread the love

imagini-deschiderea-patinoarului-din-botosani-vezi-programul-zilnic-tarifele

In aceasta iarna, patinoarul mobil al municipalitatii botosanene, care an la rand a fost amplasat in fata Salii Polivalente, va fi amplasat in premiera in Centrul Vechi. Tot acolo municipalitatea va organiza si un Targ de Craciun.

Decizia privind mutarea patinoarului in Centrul Vechi a fost luata ca urmare a criticilor cu privire la faptul ca municipalitatea nu pune in valoare zona veche a urbei. Patinoarul va deveni functional de la 1 decembrie.

Lucrarile pentru amplasarea patinoarului in centru istoric au debutat la sfarsitul saptamanii trecute cu turnarea unui strat de nisip peste care va veni platforma patinoarului. Intreg ansamblul va avea 600 de metri patrati si se va intinde de la Monumentul Eroilor pana la fantana arteziana ce duce spre Pietonalul Transilvaniei.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2012/11/imagini-deschiderea-patinoarului-din-botosani-vezi-programul-zilnic-tarifele.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2012/11/imagini-deschiderea-patinoarului-din-botosani-vezi-programul-zilnic-tarifele-150x150.jpgOvidiuAmintiri din BotosaniCampanii 4BotosaniDiverseImagini & VideoImagini BotosaniImagini din BotosaniInformatii UtileLocaleVideo BotosaniVideo din BotosaniBotosani,Centrul Istoric,Centrul Vechi,patinoar,targ,targ de craciun
In aceasta iarna, patinoarul mobil al municipalitatii botosanene, care an la rand a fost amplasat in fata Salii Polivalente, va fi amplasat in premiera in Centrul Vechi. Tot acolo municipalitatea va organiza si un Targ de Craciun. Decizia privind mutarea patinoarului in Centrul Vechi a fost luata ca urmare a...