Spread the love

patinoarul-centrul-vechi-se-va-deschide-la-sfarsitul-saptamanii

Pregatirile în Centrul Vechi, zona unde vor avea loc manifestările prilejuite de Ziua Nationala, sunt aproape finalizate. La balcoanele cladirilor au fost puse deja steaguri si se lucreaza la montarea ornamentelor luminoase.

De doua zile a fost pornita si instalaţia la patinoar si s-a inceput deja montarea straturilor de gheata. Intreg ansamblul are 600 de metri patrati si se intinde de la Monumentul Eroilor pana la fantana arteziana ce duce spre Pietonalul Transilvaniei. Intr-un spatiu din Centrul Vechi s-au depozitat deja si patinele care vor fi inchiriate pasionatilor miacarii pe gheata. Daca temperatura o va persmite se estimeaza ca deschiderea patinoarului va putea avea loc la sfarsitul acestei saptamani poate chiar de 1 Decembrie.

VEZI SI:

Va reamintim ca in aceasta iarna, patinoarul mobil al municipalitatii botosanene, care an la rand a fost amplasat in fata Salii Polivalente, este amplasat in premiera in Centrul Vechi unde va avea loc si un Targ de Craciun.

Decizia privind mutarea patinoarului in Centrul Vechi a fost luata ca urmare a criticilor cu privire la faptul ca municipalitatea nu pune in valoare zona veche a urbei. Patinoarul va deveni functional de la 1 decembrie.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2013/11/patinoarul-centrul-vechi-se-va-deschide-la-sfarsitul-saptamanii.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2013/11/patinoarul-centrul-vechi-se-va-deschide-la-sfarsitul-saptamanii-150x150.jpgOvidiuDiverseImagini & VideoImagini BotosaniImagini din BotosaniIncidenteLocaleVideo BotosaniVideo din Botosani1 Decembrie,Botosani,Centrul Istoric,Centrul Vechi,patine,patinoar,steaguri,tricolor,Ziua Nationala
Pregatirile în Centrul Vechi, zona unde vor avea loc manifestările prilejuite de Ziua Nationala, sunt aproape finalizate. La balcoanele cladirilor au fost puse deja steaguri si se lucreaza la montarea ornamentelor luminoase. De doua zile a fost pornita si instalaţia la patinoar si s-a inceput deja montarea straturilor de gheata....