„O rază de soare” duminică la Teatrul Vasilache

o-raza-de-soare-spectacol-premiera-teatrul-vasilache

Duminică, 1 februarie 2015, de la orele 11,00 şi 12,30, în sala Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, cei mici sunt aşteptaţi să vizioneze spectacolul „O rază de soare”, de Al. T. Popescu. Regia artistică este semnată de Marius Rogojinschi, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, muzica este compusă de Constantin Panaite.

In distribuţie: Anamaria Chelaru, Marius Rusu, Ibica Leonte, Florin Iftode şi Alin Gheorghiu

« „O rază de soare ” este un spectacol ce scoate în evidenţă prietenia, curajul, afecţiunea, risipind frica, teama, suferinţele fizice şi psihice, demonstrând că întotdeauna speranţa şi credinţa în a face bine reprezintă un miracol, o rază de iubire» (Marius Rogojinschi, regizor artistic)

Preţul unui bilet de intrare la spectacol este de 7 lei. Se pot rezerva bilete prin telefon, la numerele 0756084651 / 0231.514353.

NU UITAŢI:
Orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”.
„Biletele în aşteptare” pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, str. Victoriei nr. 13, Botoşani.

Consultaţi Regulamentul proiectului la adresa www.teatrulvasilache.ro dar şi la adresa https://ro-ro.facebook.com/Teatrul.Vasilache.Botosani.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.