Spread the love
  • 18
    Shares


Reprezentanții Bisericii Tuturor Națiunilor din Palm Beach, Florida (SUA) au venit în România pentru a ajuta familiile sărace. Ajunși în Botoșani, aceștia au discutat cu conducerea Instituţiei Prefectului Botoşani şi a Consiliului Judeţean, în această dimineaţă, despre acțiunea lor de misionariat. Printre reprezentanți se numără și o botoșăneancă.

Delegaţia este formată din americani originari din Haiti, Puerto Rico, Spania, România precum şi din ţări asiatice.
Coordonatorul grupului, David Basel, pastor al Bisericii tuturor naţiunilor- Boca Raton, a povestit prefectului Dan Şlincu şi subprefectului Daniela Lozneanu despre frumuseţea locurilor pe care le-a descoperit în judeţul Botoşani, precum şi despre ospitalitatea şi bunătatea locuitorilor. Membrii grupului de misionariat au împărţit lemne de foc, alimente sau ghiozdane pentru copii unor familii sărace din Răuseni, Tudora, Roma, Podeni (Corlăteni), Flămânzi, Silişcani (Gorbăneşti).

———————————————————–

Printre reprezentanții Bisericii Tuturor Națiunilor, o botoșăneancă greu încercată
Din delegaţie face parte şi Livia Pojoga- Aslam, botoşăneancă la origine dar mutată în Statele Unite din 1989.
Povestea Liviei a impresionat audienţa, dat fiind că botoşăneanca şi-a făcut un scop în viaţă din a ajuta, după ce în urmă cu mai mulţi ani şi-a pierdut una dintre fiice în Statele Unite.

Ceea ce a fost cu adevărat curios, dar plin de semnificaţii pentru noi, a fost faptul că am ajuns aici în ziua în care se împlineau 16 ani de la ziua în care fiica Liviei, Gabi, şi-a pierdut viaţa. Misiunea Liviei este mobilizatoare şi impresionantă, şi-a dedicat viaţa celorlalţi”, a spus David Basel.

————————————————————

Prefectul Dan Şlincu le-a sugerat membrilor grupului ca la următoarele vizite în judeţul Botoşani să se întâlnească şi cu reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului.

Înainte de a fi prefect, am condus această instituţie şi recunosc faptul că am o sensibilitate pentru acest domeniu. Am avut şi încă avem în judeţ cazuri de copii sau familii cu situaţii financiare precare, ce au nevoie de sprijin şi îndrumare”, a spus Dan Şlincu.

Legătura dintre Instituţia Prefectului şi reprezentanţii Bisericii tuturor naţiunilor va fi menţinută prin botoşăneanul Marius Buliga, cel care de altfel a intermediat întâlnirea de astăzi şi a făcut posibilă prezenţa delegaţiei în România.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2018/07/delegatie-SUA-26-iul003-1024x682.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2018/07/delegatie-SUA-26-iul003-150x150.jpgRoxana AiacoboaeiLocaleBiserica Tuturor Națiunilor,Dan Slincu,David Basel,delegatie SUA,Institutia Prefectului Botosani
Reprezentanții Bisericii Tuturor Națiunilor din Palm Beach, Florida (SUA) au venit în România pentru a ajuta familiile sărace. Ajunși în Botoșani, aceștia au discutat cu conducerea Instituţiei Prefectului Botoşani şi a Consiliului Judeţean, în această dimineaţă, despre acțiunea lor de misionariat. Printre reprezentanți se numără și o botoșăneancă. Delegaţia este...