Spread the love
  • 209
    Shares

 

Talida Grunzac, artista care „pictează orice” din Botoșani, va fi protagonista unui nou eveniment înscris în registrul artelor vizuale, găzduit de Iulius Mall Iași.

Evenimentul aduce în prim-plan o colecție de 15 lucrări de pictură realizate de artista botoșăneancă. Etalând un spaţiu plastic cu o nota dominantă de profundă introspecție care dimensionează originalitate, creativitate și varietate în compoziție, Talida Grunzac va expune concretizările observării subiective a frumuseților naturii.

Fiecare pictură reprezintă o emoție, o trăire, o <<Fereastră către suflet>>! Lucrările au ca sursă principală de inspirație natura, dar și experiențele proprii. Spre deosebire de expozițiile anterioare, temele și culorile sunt mult mai variate” , explică Talida Grunzac, cu privire la alegerea titlului expoziției.

Lucrările pot fi văzute zilnic, între orele 10.00 – 22.00, până pe 8 august. Intrarea este liberă. Coordonatorul evenimentului este profesoara Carmen Sîrbu.

 

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2018/07/FB_IMG_1530552908809.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2018/07/FB_IMG_1530552908809-150x150.jpgRoxana AiacoboaeiCulturăarte plastice,expozitie,Iulius Mall,Talida Grunzac
  Talida Grunzac, artista care 'pictează orice' din Botoșani, va fi protagonista unui nou eveniment înscris în registrul artelor vizuale, găzduit de Iulius Mall Iași. Evenimentul aduce în prim-plan o colecție de 15 lucrări de pictură realizate de artista botoșăneancă. Etalând un spaţiu plastic cu o nota dominantă de profundă introspecție...