Spread the love

S.C. Nova ApaServ S.A. Botoșani face apel către toți utilizatorii, alimentați din sursele de apă Prut și Siret, să folosească apa numai pentru consum menajer.

Nu se recomandă utilizarea apei pentru udarea culturilor agricole, a gazonului, umplerea bazinelor și a diverselor recipiente folosite în alte scopuri decât cele prevăzute în contract, deoarece, din motive tehnice, societatea nu poate asigura un debit mai mare decât cel proiectat la data executării rețelei de apă.

Utilizarea excesivă a apei din rețelele de distribuție duce la scăderea nivelului apei din rezervoarele de înmagazinare amplasate în diferite zone din județ și diminuează, în mod deosebit, eforturile operatorului de asigurare a serviciilor în condiții optime.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/08/IMG_20170804_125601.pnghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/08/IMG_20170804_125601-150x150.pngRoxana AiacoboaeiComunicate de presaapa,apel catre populatie,comunicat,Nova Apaserv
S.C. Nova ApaServ S.A. Botoșani face apel către toți utilizatorii, alimentați din sursele de apă Prut și Siret, să folosească apa numai pentru consum menajer. Nu se recomandă utilizarea apei pentru udarea culturilor agricole, a gazonului, umplerea bazinelor și a diverselor recipiente folosite în alte scopuri decât cele prevăzute...