Noul număr BUZZ, ziarul tuturor copiilor din Botoşani, la chioşcurile de ziare

noul-numar-buzz-ziarul-tuturor-copiilor-din-botosani-chioscurile-de-ziare

Numărul 19 BUZZ, ziarul tuturor copiilor din Botoşani, este la chioşcurile ziare şi îi aşteaptă pe toţi copiii, bunicii şi părinţii pentru a descoperi noile subiecte de care s-au preocupat copiii-reporteri.

În acest nou număr veţi putea citi un super interviu cu directorul Teatrului Mihai Eminescu Botoşani, Traian Apetrei, realizat de Daria Ichim şi Magdalena Cazaciuc, veţi afla secrete din culisele emisiunii „Cheia Sol”, care se filmează în fiecare sâmbătă, la Uvertura Mall şi se transmite duminica la TeleM Botoşani şi, nu în ultimul rând, veţi face cunoştinţă cu un băiat pasionat de bani vechi.

Nu lipsesc de acum îndrăgitele rubrici „Colţu’ BESTial”, unde Daria Ichim a stat de vorbă cu un tânăr pasionat de actorie, fotografie şi beat-box, „Voluntari de top” unde reporterii BUZZ stau de vorbă cu oameni implicaţi puternic în viaţa comunităţii şi rubrica destinată trupelor de street-dance cu un impact puternic în rândul adolescenţilor.

Veţi putea citi, în premieră, pentru acest număr, un interviu, primul realizat în limba engleză, cu o tânără voluntară din Suedia, venită la Botoşani pentru o serie de proiecte pe mediu.

Aşadar, super subiecte în noul număr BUZZ, ziarul tuturor copiilor din Botoşani, pe care îl găsiţi şi la chioşcurile de ziare cu doar 1 leu!

==================================================================

Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.