Noi surprize la librăria Alexandria din Uvertura Mall

noi-surprize-libraria-alexandria-uvertura-mall

Librăria Alexandria, etajul 3, Uvertura Mall a pregătit surprize pentru toți iubitorii de carte. De acestea se vor putea bucura toţi botoșănenii până la sfârșitul anului.

Alexandria Librării și editura Rao organizează pe tot parcursul anului 2013 campania “Autorul lunii de la RAO”. Luna aceasta toate cărțile din seria de autor Clive Cussler sunt disponibile cu 20% reducere față de prețul de listă.

Clive Eric Cussler (născut pe 15 iulie 1931) este un scriitor american de romane de aventuri și un cunoscut arheolog marin. Romanele sale de aventuri, cele mai multe dintre ele avându-l ca personaj principal pe Dirk Pitt, au ajuns pe lista The New York Times ca cele mai vândute cărți de ficțiune de mai mult de 20 de ori. Cussler este fondatorul și președintele NUMA (National Underwater and Marine Agency), care a descoperit mai mult de 60 de locații unde se aflau nave naufragiate și multe alte numeroase epave submarine. Este autorul, coordonatorul a nu mai puțin de 50 de cărți.

O a doua surpriză pentru iubitorii de carte este reprezentată de promoţia oferită de Alexandria în colaborare cu editura Nemira. La două cărți achiziţionate aparținând editurilor Nemira și Nemira Publishing House, a treia carte este gratuită, oferta fiind valabilă în limita stocului existent.

De la deschidere, Alexandria a fost o librărie care s-a implicat activ pentru a susține cultura şi plăcerea pentru lectură a botoșănenilor, fie că a fost vorba de lansări de carte, de maraton de caricaturi, de promoții sau de oferte speciale.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.